УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

Направете правилния избор. Доверете се на ,,РИПЛАСТ ЛОГИСТИКС''!

Защо да изберете нас?

Услугите, които предлагаме, са насочени към развитието на Вашия бизнес! Удовлетворението на нашите клиенти е приоритет за нас, към който се стремим чрез непрестанното развитие на дейността ни в света на транспорта и логистиката.

Контакти
1

Заявка

Направете заявка чрез телефон или имейл

2

Организиранe

Организиране на най-подходящия транспорт

3

Доставка

Гарантираме за сигурна доставка без закъснение!

НАПРАВЕТЕ ЗЯВКА

Попълнете формата и нашият екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро!

Предимства

offer-image

Качество

Качество и професионално обслужване на конкурентни цени! Нашият модел на работа,  включващ иновативни решения и широки познания в сферата на транспортните услуги, се стреми към максимално и гладко изпълнение на всяка задача. 

Сигурност

Безопасността не подлежи на компромис! Гаранция за сигурност на транспортирания товар. Нашият основен приоритет е следене на всяка стъпка при процеса на доставка, за да получавате възможно най- актуална информация.  

Надеждност

Изграждането на стабилни отношения с нашите клиенти е основна цел и вярваме, че с добра организация, успехът е гарантиран. Проверката на всички компоненти преди изпълнение на поставената задача никога не остава на заден план , като държим на изрядна документация и работа в екип.  

Работа на бързи обороти

Времето е скъпо и ние знаем това! Експресна доставка в рамките на страната и чужбина. Ценейки високо  Вашето доверие, главната ни цел ще бъде бързо и безпроблемно доставяне на пратката до избраната от Вас точка.

НАШИТЕ СКЪПИ КЛИЕНТИ

Ducimus qui blanditis praesentum voluptaum deleniti atque corrupti quos dolores.

carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
Call Now Button