Сухопътен транспорт

Независимо от размера на вашия бизнес, ние от Рипласт Логистикс имаме за цел максимална ефективност при избора на сухопътен транспорт, съгласно нуждите Ви.Правилният избор се основава на оптималния баланс между времетраене и разход на средства, ето защо Наш приоритет е да осигурим оптимално решение за всяка ситуация.Сухопътният транспорт е бърза и икономична алтернатива при превоза на пратки на близки разстояния, и е изключително подходящ при транспортиране на товари от различно естество.

Сухопътен транспорт
Сухопътен транспорт

Непрекъснато развитие

Ние държим на високата квалификация и качество на работа, като предоставяме превоз с автомобили, отговарящи на международните изисквания за сухопътен транспорт. Разработваме оптимални схеми и атрактивни оферти според индивидуалните нужди на нашите клиенти, съчетавайки всички средства за достигане на крайната цел. Шофьорите на превозните средства са с богат опит и висока квалификация. Камионите, извършващи дадената релация, разполагат с ЧМР застраховка с разширено покритие за всякакъв тип злополуки.

Предимства на сухопътния транспорт

Изберете сухопътен транспорт като метод за доставка на вашата стока с изгодни условия в рамките на дни. Подходящ за малки и средни товари, наземният транспорт е с широк спектър на услугата, предоставяйки богат набор от превозни средства. Комбинативност и множество варианти за максимална ефективност, отговаряща на Вашите критерии.

Групажен транспорт

Защо да изберете нас?

Услугите, които предлагаме, са насочени към развитието на Вашия бизнес! Удовлетворението на нашите клиенти е приоритет за нас, към който се стремим чрез непрестанното развитие на дейността ни в света на сухопътния транспорт и логистиката.

Контакти
1

Заявка

Направете заявка чрез телефон или имейл

2

Организиранe

Организиране на най-подходящия транспорт

3

Доставка

Гарантираме за сигурна доставка без закъснение!

НАПРАВЕТЕ ЗЯВКА

Попълнете формата и нашият екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро!

Call Now Button