Международен и вътрешен транспорт

Международен и вътрешен транспорт

Кои сме Ние?

Рипласт ЕООД oперира като международна спедиторска компания със седалище в град Пловдив, България. Занимаваме се с Международен и вътрешен транспорт до близки и далечни дестинации. Специализирани сме в предлагането на транспортни услуги на територията на Европа и Азия. Фокусът на компанията ни е насочен към максимално удовлетворение, както на нашите клиенти, така и на нашите партньори. Благодарение на добре развитата ни транспортна мрежа предоставяме едни от най-добрите пазарни цени за сухопътен, морски и въздушен транспорт.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставим на клиентите ни най-добрата възможна услуга за Международен и вътрешен транспорт, съчетаваща в себе си баланс между цени и време за доставка. Непрекъсната инвестиция в нови технологии и изграждане на глобална партньорска мрежа е да постигнем максимално добри условия за развитие на Вашия бизнес, осигурявайки достъпност до избраната от Вас релация! 

Политика

В основата на нашата политика е заложен стремежът към изграждане на устойчиво и дългосрочно партньорство, създаване на прозрачни взаимоотношения и високо ниво на професионализъм. Осъзнаваме отговорността си към околната среда и вярваме, че иновативното мислене и оптимизацията на работните процеси ни позволява да развиваме услугите си в международния и вътрешен транспорт на бързи темпове. 

Нашият екип

Екип от висококвалифицирани и амбициозни служители отговаря за своите клиенти, като се фокусира върху техните интереси и се стреми да предостави компетентно решение на поставените задачи. Вашите нужди са наш приоритет, като извършваме своята дейност чрез перфектна комуникация, сътрудничество и уважение. 

Защо да изберете Нас?

Огромното разнообразие от превозни средства, които предоставяме, се фокусира върху максимално покриване на Вашите изисквания. Клиентите ни могат да разчитат на висококвалифициран и опитен екип, който се стреми да осигури оптимизирани транспортни разходи, гарантирана сигурност и високо ниво на професионализъм по време на изпълнение на задачите. Нашата визия за коректно изпълнение на работата олицетворява и мисията ни да подпомогнем развитието на Вашия бизнес.

  • Надеждност
  • Лоялност
  • Най-изгодни оферти
  • ЧМР Застраховка
  • Пълна и точна документация
  • Дисциплина и отговорност
  • Международен и вътрешен транспорт
Контакти

Извършени транспорти

2340

Партньори

350

Релации

240

Клиенти

150

ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

Атанас Петров

Благодаря за чудесното обслужване! Товарът пристигна бързо и безпроблемно. Благодаря за партньорството и се надявам отново да работим заедно.

Атанас Петров (Мениджър)

Николина Спасова

Благодаря за съдействието- изключително учтив и отговорен екип. Благодарение на Вашата отдаденост и усърдна работа, пратките пристигнаха на време и целият процес на доставка премина гладко!

Николина Спасова (Търговски директор)

Call Now Button