Групажен транспорт

Групажен транспорт за вашите стоки! Доверете се на ,,РИПЛАСТ ЛОГИСТИКС''!

Гъвкавост

Грапажен транспорт - гъвкавият и бюджетен метод за доставка. Независимо от вида и размера на вашата пратка, нашата цел е максимално да улесним транспортирането на стоката до избраната от Вас релация. В случаи, когато товарът е малък по обем и не е подходящо извозване с цял камион, той може да бъде консолидиран заедно с други малки пратки в групажен автомобил. Предимството при консолидацията на стоки се изразява в това, че методът е приложим за всички видове транспорт. Създава удобство за превозване на товар от различни изпращачи в едно превозно средство, като транспортният документ се оформя за цялата пратка.

Групажен транспорт
Групажен транспорт

Непрекъснато развитие

Опцията за групажен транспорт не е насочена единствено към намаляване на разходите за товара. Нашият фокус е създаването на дългосрочно партньорство въз основа на вашите уникални нужди. Това ще ни помогне да развиваме дейността си и респективно да увеличим удовлетвореността на нашите клиенти. Задачата ни е непрекъснато подобряване на услугите, за да надминем Вашите очаквания.

Предимствa

Едно от най- големите предимства на групажния метод за доставка е гъвкавостта-обединява в себе си икономия на разходите, по- висока вариативност и опции за извозване на стоката,независимо от нейния размер и количество.

Групажен транспорт

Защо да изберете нас?

Услугите, които предлагаме, са насочени към развитието на Вашия бизнес! Удовлетворението на нашите клиенти е приоритет за нас, към който се стремим чрез непрестанното развитие на дейността ни в света на транспорта и логистиката.

Контакти
1

Заявка

Направете заявка чрез телефон или имейл

2

Организиранe

Организиране на най-подходящия транспорт

3

Доставка

Гарантираме за сигурна доставка без закъснение!

НАПРАВЕТЕ ЗЯВКА

Попълнете формата и нашият екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро!

Call Now Button